Sterup Savværk & Tømmerhandel

Skal du bygge om? Nyt hus, carport, have, tag eller en lidt større mængde – vi står klar til at hjælpe.

Sterup Savværk beskæftiger 2 indehaver og 4 ansatte.

Det er et gammelt familiefirma, der i år 1949 startede op som et savværk, med produktion af blandt andet fiskekasser. Efter at have drevet firmaet i 38 år overdrog Reinholdt Sørensen i 1987 savværket / tømmerhandlen til sine 4 børn, Søren, Sonja, Sven og Sten.

Udviklingen ændrede sig, og savværket blev fra 1980 en ren tømmerhandel som senere blev udvidet med byggemarked. Vi fører i dag et stort varelager i trælast, bygningsartikler, værktøj, beslag, isolering, fliser.

Leveringtid: 1-5 dage.
Vi leverere uden beregning dine varer i en radius af ca. 50km fra tømmerhandel og kun til brofaste dele af Nordjylland. Ønsker du dine varer leveret til andre dele af landet, som ikke ligger inden for de ca. 50 km. Kan vi også nemt klare det mod betaling. I dette tilfælde ring og forhør for en nøjagtig fragtpris. Leveringstidspunktet vælger du selv på din betilling i webshoppen, samt hvor du ønsker vi stiller dine varer ved levering, så de ikke kommer i vejen for nogen.

Træpiller

Kontakt dit nærmeste Jydske Byggecentre for nærmere information. Der må påregnes 3-5 dages leveringstid.

Se tilbudsavis

Er du vild med skarpe priser og gode tilbud? Her kan du se vores tilbudsavis fyldt med en lang række gode tilbud. Vi har et stort sortiment og hurtig levering.