Arnum Rør ApS

Moderne virksomhed med stort know-how og en bred viden inden for alt i rør. Medarbejderstaben er alle stabile folk, og hos Arnum Rør er du altid i trygge hænder og sikret en professionel sparring og rådgivning.

Virksomheden, der oprindeligt hed Arnum Teglværk, blev etableret i 1955 af Edward Munk, og var placeret på sin nuværende adresse, som dengang var en åben mark.

Fra begyndelsen og frem til sidst i 60’erne bestod sortimentet primært af mursten og lerrør, som var fremstillet af ler fra de lokale marker. Og dette sortiment blev i perioden herefter udviklet og tilpasset markedet.

I 1984 blev sortimentet udvidet til også at indeholde drænslanger af plast. Derfor besluttede virksomheden at udvide med rør og fittings i plast, som gav mulighed for en bredere kundekreds.

I 1985 overtog sønnen, Ebbe Munk, virksomheden, der dengang beskæftigede 2 medarbejdere med hver deres særlige kompetenceområde.

Siden i midten af firserne har virksomheden tilpasset og udviklet sig, og i 2010 blev Jens Chr. Mikkelsen den daglige forretningsfører. Jens Chr. er oprindelig udlært i foderstofbranchen og senere uddannet kloakmester, og den 12. januar 2015 overdrog Ebbe Munk virksomheden til Jens Chr. Mikkelsen.

I dag fremstår Arnum Rør, som en moderne og konsolideret virksomhed med stort know how og en bred viden inden for alt i rør. Medarbejderstaben er alle stabile folk, og hos Arnum Rør er du altid i trygge hænder og sikret en professionel sparring og rådgivning.

Træpiller

Kontakt dit nærmeste Jydske Byggecentre for nærmere information. Der må påregnes 3-5 dages leveringstid.

Se tilbudsavis

Er du vild med skarpe priser og gode tilbud? Her kan du se vores tilbudsavis fyldt med en lang række gode tilbud. Vi har et stort sortiment og hurtig levering.